Tiens bogatstvo Kine 

Vodeća kompanija na polju tradicionalne kineske mudrosti

Srbija, Hrvatska, Slovenija, BiH,  

Tiens pokrivač zdravlja anioni, ic zrake, lukensova vlakna

Spavanje je vrlo važna komponenta za održavanje ravnoteže Yin i Yang-a u telu. Dnevni i sezonski ciklusi u prirodi imaju utjecaj na Yin i Yang u svemiru. TKM naglašava da je ljudsko telo programirano da živi u skladu s ritmom prirode. Stoga svatko mora brinuti o dubokom i mirnom snu.

TIENS  Pokirvač zdravlja  je kreiran kombinovanjem nauke 5000 godina stare tradicionalne kineske medicine i načina protoka energije meridijana u telu. Zahvaljujući korištenoj tehnologiji, on može pomoći da se oslobodite umora i poboljšate dužinu i kvalitetu sna. Na ovakav način se neometano pokreće prirodni detoksikacijski ciklus i podupire zdravlje celog tela.

IZRADA

Lukens vlakno
Lukens vlakno je nova vrsta funkcionalnih poliesterskih  vlakana, punijih i prozračnijih od običnih vlakana. Čuva telo toplim i trajno pomaže održavati pravilnu cirkulaciju.

Infracrveni anionski pamuk
Uz nano tehnologiju,  anionski pamuk koji ima svojstvo infracrvenog zračenja je izrađen od turmalina kroz 23 koraka. Turmalin otpušta infracrveno zračenje i anioni pomažu da poboljšate spavanje.

Anioni
Anioni, također poznati kao "policajaci zaštite okoline" i "vitamini vazduha", imaju  funkcije kao što su sterilizacija, pročišćavanje vazduha, uklanjanje prašine i eliminacije grinja. Također povećavaju količinu kiseonika u ćelijama, podešavaju acidobaznu ravnotežu ljudskog tela i ublažavaju umor uzrokovan akumulacijom mlečne kiseline u tkivima i mišićima.

Infracrvene zrake
Infracrvene zrake (FIR) su nevidljivi elektromagnetski talasi u suncu, s talasnom dužinomod 4 ~ 1000μm. Apsorpcija spektra FIR-a u ljudskom telu je slična onoj od vode, omogućujući rezonanciju s humanim molekulama za podizanje temperature na delovima tela. To može pozitivno utjecati na protok krvi, metabolizam i telesnu snagu. 

DELOVANJE

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, dobar i miran san:

- može pomoći da se oslobodite umora
- može izmijeniti duljinu i kvalitetu života
- kao posljedica dubokog i bezbrižnog odmora, može poboljšati prirodni detoksikacijski ciklus koji traje neometano i podupire zdravlje celog tela.

TIENS Pokrivač zdravlja nema kontraindikacije na lekove, tako da terapija lekovima i drugi oblici zdravstvenih tretmana mogu se koristiti neometano uz njegovo korištenje.  

Želite najbolju preporuku preparata ispunite kontakt formu..

Želite najbolju preporuku preparata ispunite kontakt formu.


Na sva vaša pitanja odgovara Tiensov zastupnički ured " Natura"

15 godina rada sa Tiens preparatima. Mnoštvo pozitivnih iskustava širom Balkana.
Vodi vas kroz sve faze i savetuje ishranu i vreme uzimanja.

Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo i konsultujte se pre porudžbine. 
Ostvarite najbolju preporuku i najbolju cenu kao član..


Proizvode vam šalje zastupnički ured Srbije pouzećem.

Posjetite i zastupnički ured Hrvatske: www.natura-odabrano.com 

Posjetite i portal za Sloveniju:  www.zdravje.tiens-centar.com/